Phuket Music Festival 2010 ภูเก็ต มิวสิค เฟสติวัล

เรื่องราวดีๆ กับงาน ภูเก็ตมิวสิคเฟสติวัล 2010 ″Phuket Music Festival” ในวันที่ 25 – 26 มิถุนายน 2553 ตั้งแต่เวลา 18.00 น. เป็นต้นไป (ฟรีตลอดงาน) .. มีใครไปมาแล้วบ้างครับ ช่วย Share ให้ฟังกันหน่อยครับ

จาก http://talk.edtguide.com/phuket-music-festival-2010.html

มหกรรมดนตรี Phuket Music Festival เป็นการสานต่อความสำเร็จของการจัดงานเทศกาลดนตรี หรอยเฟสท์ ที่หาดกะรน จ.ภูเก็ต ในปีที่ผ่านมา โดยปีนี้ได้นำรูปแบบการจัดงานที่เป็นสีสันและกลิ่นอายทางดนตรีที่หลากหลาย มารวมตัวกันภายในงานอย่างยิ่งใหญ่ อาทิ แดนซ์ ป๊อป ฮิปฮอป เร็กเก้ สกา บอสซา โดยมีไฮไลท์ที่จะสร้างความประทับใจสูงสุดให้กับผู้ที่ชื่นชอบการแดนซ์ด้วย ดีเจฝีมือเยี่ยมจากนานาชาติที่มีชื่อเสียงด้านการเปิดแผ่นทั้งจากยุโรปและ เอเชีย บินตรงร่วมสร้างสีสันให้สนุกสนานสุดเหวี่ยงในงานนี้ คณะผู้จัดเชื่อมั่นว่าจะเป็นอีกหนึ่งงานที่จะได้รับการกล่าวขานไม่รู้ลืม ของการสร้างตำนานการเปิดพื้นหาดทรายให้เป็นฟลอร์เต้นรำที่ใหญ่ที่สุดในเมือง ไทย และเป็นการเต้นรำที่สนุกสนาน ท่ามกลางแสงจันทร์”

Phuket Music Festival ภูเก็ต มิวสิค เฟสติวัล

Phuket Music Festival ภูเก็ต มิวสิค เฟสติวัล

มหกรรมดนตรี Phuket Music Festival ที่จัดขึ้นครั้งนี้จะเป็นฟรีคอนเสิร์ตริมหาดที่ยิ่งใหญ่และสมบูรณ์แบบที่สุด อีกงานหนึ่งของภาคใต้ ที่มีความแตกต่างจากทุกคอนเสิร์ตที่เคยจัดมาในเมืองไทย ททท. เชื่อมั่นว่านอกจากความงดงามทางธรรมชาติที่ทั่วโลกกล่าวขานและยกย่องให้ ภูเก็ตเป็น “ไข่มุกแห่ง อันดามัน” และวันนี้ความงดงามของศิลปะทางดนตรีจะเป็นสื่อกลางที่จะเชื่อมโยงความรักสู่ การสร้างภาพลักษณ์ที่ดี สามารถดึงดูดใจนักท่องเที่ยวให้มาท่องเที่ยวทะเลภาคใต้ของเราอีกครั้ง ซึ่งจะนำไปสู่การขยายฐานของกลุ่มนักท่องเที่ยวให้เดินทางเข้ามามากขึ้น ส่งผลรวมถึงการท่องเที่ยวในจังหวัดใกล้เคียงได้คึกคักเพิ่มขึ้นอีกด้วย

ททท. และคณะผู้จัดงาน ขอเชิญชวนนักท่องเที่ยวทั้งชาวไทยและต่างประเทศ ร่วมสัมผัสความสนุกสนานทางดนตรีที่สมบูรณ์แบบ บนเวทีขนาดใหญ่ แสงสีเสียงสุดอลังการ ในรูปแบบงานปาร์ตี้สนุกสนาน และยังได้สัมผัสบรรยากาศหาดทรายชายทะเลอันเป็นเอกลักษณ์เฉพาะของภาคใต้ ท่ามกลางการดูแลรักษาความปลอดภัยตลอดการจัดงานบริเวณหาดกะรน จ.ภูเก็ต ในมหกรรมดนตรี “ภูเก็ตเฟสติวัล” ในวันที่ 25 – 26 มิถุนายน 2553 ตั้งแต่เวลา 18.00 น. เป็นต้นไป (ฟรีตลอดงาน)

From Phuket NEWS Hound: Phuket Music Festival returns

PHUKET: The Phuket Music Festival will take place next weekend, June 25-26, the Bangkok Post reminds us.

Hosted by the Tourism Authority of Thailand (TAT) and the Provincial Government of Phuket in conjunction with the brewers of Singha Beer, the festival aims to promote tourism to Phuket.

This free concert, held for the second consecutive year (but last year titled ‘RoyFest’), is expected to draw 50,000 local and international visitors to the island with two evenings of dance music performed by international artists and DJs.

Phuket Music Festival - Full Moon Party

Phuket Music Festival - Full Moon Party

It will be in the concept of a ‘Beach Dance Party’, and will feature a throng of local artists.

“The Phuket Music Festival is the biggest and most comprehensive free concert on the seaside in the South of Thailand, and one of the most unique concerts ever held….’ said TAT governor Suraphon Svetasreni.

‘Besides the natural environment of ‘The Pearl of the Andaman’, the island now has a music festival that will create a legend by transforming the white sandy beach into Thailand’s largest, moonlit dance floor for everyone to enjoy,” he added.

But if reports from last year’s inaugural music festival were accurate, local residents of Karon Beach and surrounding areas, particularly those in the posh condos and five-star hotel rooms along the strand, found the music a bit over the top in terms of volume and duration.

While the event did draw large crowds, its desirability for environmentally-challenged Phuket became a topic of some considerable heat in the ‘debates’ in the Gazette online forum, with perceived beauty being very much in the ears of the beholder.

Program

มี 3 ความคิดเห็น สำหรับ “Phuket Music Festival 2010 ภูเก็ต มิวสิค เฟสติวัล”

  1. nita

    enjoyable, fun and delicious in Southern Thai dialect. When combined with an international music festival, expect no less than days and nights of musical ecstasy and dancing paradise.

  2. Phuket Real Estate

    I had a very good experience, Phuket Music Festival 2010 is very fun!!!.

  3. Prada bag

    would really prefer to refer to red Coach The chesp Coach purses and handbags

ทักทาย

หากต้องการให้มีรูปอวตาร (avatar) ประจำอีเมล กรุณา สมัครที่ Gravatar